+31 76 - 5331331

Glasvezel Broekerwerf in Velserbroek

Op het bedrijventerrein Broekerwerf in Velserbroek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, aantal externe IP-adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Broekerwerf

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting staat een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Broekerwerf. Het opleveringsproces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen, die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Daarnaast zijn er ook enkele factoren die de oplevering kunnen doen vertragen. Dit zijn voornamelijk factoren als het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, de bouwvak, tekort aan capaciteit in de grond, obstakels op de route zoals snel-/spoorwegen en meer.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Broekerwerf

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Bij het delen van een glasvezelverbinding dient er een partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezel access. Gebruikelijk wordt een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant doorgerekend naar de overige partijen. Alle diensten die door iedere partij worden afgenomen zijn afgeschermd om zo de privacy te waarborgen.