+31 76 - 5331331

Glasvezel Velserbroek

In Velserbroek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Velserbroek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Velserbroek die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Broekerwerf.

Up-time garantie van Zakelijk glasvezel

Met Zakelijk glasvezel is het mogelijk om tot maximaal 10 Gbit/s aan diensten af te nemen. IP Visie levert standaard een glasvezelcapaciteit van 1 Gbit/s, maar op aanvraag en tegen meerprijs kan deze standaardcapaciteit voor u worden verhoogd. Behalve dat het glasvezelnetwerk ontzettend snel is, zijn glasvezelverbindingen ook zeer stabiel. Bedrijven die de overstap naar Zakelijk glasvezel hebben gemaakt beamen dat zij vrijwel nooit last hebben van storingen of onderbrekingen doordat er hoge up-time garanties van wel 99,9% worden gegeven. Hierdoor kunnen uw medewerkers gebruik maken van stabiele verbindingen waar zij op kunnen bouwen en tevens hun werkzaamheden ongehinderd en in hoog tempo kunnen uitvoeren.

Uw glasvezelverbinding in Velserbroek delen

Het delen van Zakelijk glasvezel in Velserbroek is mogelijk. Door een glasvezelverbinding te delen met een of meerdere andere partijen binnen hetzelfde bedrijfspand kan er worden bespaard op de kosten van Zakelijk glasvezel. Om Zakelijk glasvezel te kunnen delen dient een van de partijen te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding van de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de kosten voor glasvezel doorrekent naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn eigen gewenste diensten direct bij IP Visie afnemen, waarvoor iedere partij afzonderlijk wordt gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.


Velserbroek maakt onderdeel uit van de gemeente Velsen