+31 76 - 5331331

Glasvezel De Grote Hout in Velsen-Noord

Op bedrijventerrein de Grote Hout in Velsen-Noord is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanleg van Zakelijk Glasvezel

Het aanleggen van Zakelijk Glasvezel is in héél Nederland mogelijk en dus ook op bedrijventerrein de Grote Hout. Dit in tegenstelling tot de particuliere glasvezelmarkt, waarbij er door de provider wordt bepaald waar en wanneer een glasvezelnetwerk wordt aangelegd. De gemoeide kosten van een glasvezelaansluiting worden voor het grootste gedeelte bepaald door de afstand die overbrugd moet worden tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Als uw bedrijfspand is gevestigd bij een bestaand glasvezelknooppunt, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker voor uw bedrijf uitvallen. Na ondertekening van het contract zal een projectleider u een voorlopige opleverdatum geven en deze projectleider zal tijdens het gehele proces ook uw aanspreekpunt zijn. De glasvezelswitch en de glasvezellade zal werkend worden opgeleverd in uw patchkast. Heeft u een Postcodecheck uitgevoerd en wenst u een glasvezelverbinding te realiseren voor uw bedrijfspand? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Meer informatie over de aanleg van Zakelijk glasvezel kunt u vinden op onze 'Zakelijk Glasvezel Aanleggen' pagina.

Een glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Grote Hout

Het is mogelijk om met meerdere gebruikers in hetzelfde bedrijfspand een glasvezelverbinding te delen. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden dient een partij (vaak de verhuurder van het pand)aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant zal de kosten voor de glasvezel-access gaan dragen en is verantwoordelijk voor de verbinding. Hierbij is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant de kosten voor de glasvezelverbinding doet doorrekenen. Zolang de capaciteit van de glasvezelverbinding van 1 Gbit/s niet wordt overschreden is het mogelijk om met maximaal 10 bedrijven binnen hetzelfde bedrijfspand een glasvezelaansluiting te delen. Eventuele aanvullende diensten kunnen bij IP Visie worden afgenomen en iedere partij zal hiervoor individueel worden gefactureerd.