+31 76 - 5331331

Glasvezel De Eendracht in Velsen-Noord

Op bedrijventerrein de Eendracht in Velsen-Noord is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Eendracht

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan zijn er een aantal gegevens van u verreist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Eventuele aanvullende diensten die u wenst af te nemen en of u gebruik wilt maken van een managed of unmanaged router dienen te worden opgegeven in de aanvraag. In de aanvraag kan ook worden aangegeven om gebruik te maken van extra IPv4 adressen. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.