+31 76 - 5331331

Glasvezel Businesspark IJmond in Velsen-Noord

Op Businesspark IJmond in Velsen-Noord is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Businesspark IJmond

Iedere bedrijfslocatie op bedrijvenpark IJmond kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Voer een Postcodecheck uit om direct inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op bedrijvenpark IJmond.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.