+31 76 - 5331331

Glasvezel Velsen-Noord

In Velsen-Noord zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Velsen-Noord beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerreinen in Velsen-Noord

Velsen-Noord beschikt over enkele bedrijventerreinen. Op al deze terreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel is dankzij de schaalbare opbouw geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie.

Business Park IJmond

Het Business Park IJmond is een gemengd bedrijventerrein, met een oppervlakte van 100 hectare. Op het terrein zijn verschillende bedrijven in productie, groothandel, distributie en op- en overslag gevestigd. Alle bedrijven die op dit terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

De Grote Hout

Bedrijventerrein De Grote Hout is een nieuw gerealiseerd bedrijventerrein en stond vroeger bekend als het NAM-terrein. Het terrein bestaat uit 3 deelgebieden. Op het terrein zijn nieuwe bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units worden "startklaar" opgeleverd met alle benodigde faciliteiten, waaronder de mogelijkheid voor een glasvezelaansluiting. Hierdoor ontstaan er voor alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn uitstekende mogelijkheden om gemakkelijk en tegen aantrekkelijke voorwaarden een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Overige bedrijvenlocaties in Velsen-Noord

Naast de grote bedrijventerreinen in Velsen-Noord zijn er ook op andere bedrijvenlocaties in Velsen-Noord uitstekende mogelijkheden voor bedrijven om een glasvezelaansluiting te realiseren. Een zakelijke glasvezelaansluiting kan ook worden gerealiseerd op Noordwijkermeer en de Eendracht.

Glasvezelverbinding delen in Velsen-Noord

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.


Velsen-Noord maakt onderdeel uit van de gemeente Velsen