+31 76 - 5331331

Glasvezel Velsen-Noord

In Velsen-Noord zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Velsen-Noord beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Velsen-Noord die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Velsen-Noord

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting in Velsen-Noord, dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route zoals snel-/waterwegen en meer...

Glasvezelverbinding delen in Velsen-Noord

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.