+31 76 - 5331331

Glasvezel De Bons in Velp (Noord-Brabant)

Op bedrijventerrein de Bons in Velp (Noord-Brabant) is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om met behulp van Zakelijk Glasvezel bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee- of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur waardoor beheer wordt vereenvoudigt en applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Het koppelen van uw bedrijfsvestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor een IP-VPN zodat een optimale Quality of Service gewaarborgd blijft. Het is daarnaast ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen kan er ook aan worden gedacht om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel op de Bons

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Een van de bekendste voordelen is natuurlijk dat u de beschikking krijgt over razendsnel internet, met snelheden van wel 1.000 Mbit/s. Maar glasvezel voor bedrijven kent nog vele andere voordelen. Zo is bij een glasvezelverbinding de uploadsnelheid altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel ook modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om over slechts een verbinding verschillende diensten af te nemen. Dit alles in combinatie met een up-time van 99,9% zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend voldoet aan alle behoeften van uw organisatie.