+31 76 - 5331331

Glasvezel De Beemd in Velp (Gelderland)

Op bedrijventerrein de Beemd in Velp is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Een toekomstvast groeipad

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om op dit toekomstvaste groeipad verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, dit maakt het mogelijk om over één enkele verbinding verschillende diensten te transporteren. Voldoet de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit worden verhoogd naar 10 Gbit/s.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op de Beemd

Bedrijventerrein de Beemd kent voor iedere bedrijfslocatie unieke glasvzeltarieven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het landelijke glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met behulp van onze unieke Postcodecheck is het mogelijk om direct inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie.