+31 76 - 5331331

Glasvezel Velp (Gelderland)

In Velp zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Velp die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Beemd.

Glasvezeltarieven

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, zo ook in Velp. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Velp (Gelderland), dient u een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Glasvezelverbinding delen in Velp

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.