+31 76 - 5331331

Glasvezel Zandven in Veldhoven

Op het bedrijventerrein Zandven in Veldhoven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten worden bepaald door de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Zandven

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Zandven komt er een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit circa 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst en meer.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kunt u geheel naar eigen wens vullen met verscheidene diensten. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw waardoor u meerdere diensten over dezelfde verbinding kunt afnemen. Is er binnen uw organisatie behoefte naar een grotere capaciteit, dan kan IP Visie deze capaciteit tegen meerprijs voor u verhogen naar 10 Gbit/s.