+31 76 - 5331331

Glasvezel De Run in Veldhoven

Op bedrijventerrein de Run in Veldhoven ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die gevestigd zijn op dit bedrijventerrein kunnen eenvoudig worden aangesloten. De eenmalige aansluitkosten zijn voor alle bedrijven gelijk, ongeacht de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur. Alle mogelijkheden en bijbehorende kosten kunnen worden berekend aan de hand van een postcodecheck

Dit aanbod geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn op de Run (Kemperhaan)

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Op een zakelijke glasvezelaansluiting kunnen uitermate hoge internetsnelheden worden behaald van wel 1.000 Mbit/s en zelfs hoger. Daarbij is niet alleen uw downloadsnelheid hoog, maar is uw uploadsnelheid altijd even hoog als de downloadsnelheid dankzij de symmetrische aard van Zakelijk Glasvezel. Een ander groot voordeel van Zakelijk Glasvezel is de mogelijkheid om meerdere diensten te laten lopen over slechts één enkele verbinding. Hierdoor is het afnemen van meerdere lijnen niet langer nodig. Naast dit zijn er nog vele voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Glasvezelnetwerk op De Run

In het Eindhovens Dagblad hebben meerdere artikelen gestaan waarin gesuggereerd werd dat er geen glasvezelnetwerk is aangelegd op De Run. Niets is minder waar. Alle informatie over het glasvezel project leest u op de blog van IP Visie. Het jongste artikel in het Eindhovens Dagblad geeft aan dat er behoorlijk wat gemeenschapsgeld verloren is gegaan doordat een tweede netwerk niet van de grond is gekomen.

Zakelijk Glasvezeltarieven op de Run

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Run gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven worden bepaald door de afstand te bepalen tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.