+31 76 - 5331331

Glasvezel Habraken in Veldhoven

Op het bedrijventerrein Habraken in Veldhoven is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten worden bepaald door de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Data en telefonie worden over een enkele verbinding gescheiden getransporteerd. Wanneer u doet bellen via Zakelijk Glasvezel, dan maakt u gebruik van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn een tweetal diensten waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefooncentrale kan worden uitgerust met een SIP Trunk om zo gebruik te kunnen maken van VoIP. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie. Er wordt dan een telefooncentrale voor u beheerd, zonder dat u hiervoor dure investeringen hoeft te verrichten.

Zakelijk Glasvezel op Habraken bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. Hieronder vallen ook enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast zal er in de aanvraag ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.