Glasvezel Veldhoven

In Veldhoven zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Veldhoven

Veldhoven beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Windmolen. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de woonwijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Vrijwel overal in de gemeente kunnen ondernemers gebruikmaken van snelle internet verbindingen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Veldhoven

Veldhoven heeft drie bedrijventerreinen. Alle bedrijventerreinen in Veldhoven hebben een gezamenlijk parkmanagement. Op alle terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

De Run

Bedrijventerrein De Run is een van de grotere bedrijventerreinen van Veldhoven. Op het terrein zijn hoogwaardige technologische ontwikkelings- en assemblagebedrijven gevestigd. De Run is uitstekend bereikbaar via zowel de snelwegen A2 en A67 als ook het openbaar vervoer.

De Run beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. In alle straten van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden eenvoudig een razendsnelle internetverbinding realiseren.

Habraken

Bedrijventerrein Habraken is gelegen in het noordwesten van Veldhoven. Het terrein is volop in ontwikkeling en er zijn verschillende soorten bedrijven gevestigd. Habraken is uitstekend bereikbaar via de autosnelwegen A2 en A67. Daarnaast ligt het terrein op slechts een steenworp afstand van de luchthaven van Eindhoven.

Op bedrijventerrein Habraken is ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven kunnen in alle straten van bedrijventerrein Habraken eenvoudig beschikken over een razendsnelle glasvezelaansluiting.

Zandven

Op bedrijventerrein Zandven zijn er ook uitstekende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijventerrein Zandven is een kleiner bedrijventerrein waar wonen en werken gemakkelijk gecombineerd kan worden. Een belangrijk voordeel van bedrijventerrein Zandven voor bedrijven is dat ook hier een glasvezelnetwerk aanwezig is. Hierdoor ontstaan er voor bedrijven mogelijkheden om eenvoudig een aansluiting te realiseren.

Levertijd Zakelijk glasvezel in Veldhoven

De levertijd van een zakelijke glasvezelverbinding is afhankelijk van een aantal factoren. De gemiddelde looptijd van een aanvraag tot de oplevering bedraagt gemiddeld drie tot vier maanden. Dit komt doordat er nogal wat zaken komen kijken bij het aanleggen van een nieuwe glasvezelverbinding. De oplevering is opgesplitst in ongeveer 20 deelprocessen, die worden verdeeld over verschillende bedrijven, die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Tevens kunnen er remmende factoren zijn, waardoor de levertijd kan oplopen. Hierbij kunt u denken aan factoren als bouwvak, obstakels op de route (snelwegen en/of waterwegen), vorst en het aanvragen van de nodige vergunningen.

Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aan te sluiten is op een glasvezelnetwerk, dan zal dit uiteraard een positieve invloed hebben op de levertijd van uw glasvezelverbinding.