Glasvezel Veldhoven

In Veldhoven zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Veldhoven

Veldhoven beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Windmolen. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de woonwijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Vrijwel overal in de gemeente kunnen ondernemers gebruikmaken van snelle internet verbindingen.

Bedrijventerreinen in Veldhoven

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Veldhoven, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Run
  • Habraken
  • Zandven

De Run

Bedrijventerrein De Run is een van de grotere bedrijventerreinen van Veldhoven. De Run beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. In alle straten van het terrein zijn er glasvezel voorzieningen aanwezig. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden eenvoudig een razendsnelle internetverbinding realiseren.

Habraken

Op bedrijventerrein Habraken is ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven kunnen in alle straten van bedrijventerrein Habraken eenvoudig beschikken over een glasvezelaansluiting.

Zandven

Op bedrijventerrein Zandven zijn er ook uitstekende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijventerrein Zandven is een kleiner bedrijventerrein waar wonen en werken gemakkelijk gecombineerd kan worden. Een belangrijk voordeel van bedrijventerrein Zandven is dat ook hier een glasvezelnetwerk aanwezig is.

Levertijd glasvezel

De levertijd van een zakelijke glasvezelverbinding is afhankelijk van een aantal factoren. De gemiddelde looptijd van een aanvraag tot de oplevering bedraagt gemiddeld twee tot vier maanden. Dit komt doordat er nogal wat zaken komen kijken bij het aanleggen van een nieuwe glasvezelverbinding. De oplevering is opgesplitst in ongeveer 20 deelprocessen, die worden verdeeld over verschillende bedrijven, die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering.

Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aan te sluiten is op een glasvezelnetwerk, dan zal dit uiteraard een positieve invloed hebben op de levertijd van uw glasvezel verbinding.