+31 76 - 5331331

Glasvezel Veldhoven

In Veldhoven zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Veldhoven die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Veldhoven

Veldhoven beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Windmolen. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de woonwijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. Vrijwel overal in de gemeente kunnen ondernemers gebruikmaken van snelle internet verbindingen.

Levertijd Zakelijk glasvezel in Veldhoven

De levertijd van een zakelijke glasvezelverbinding is afhankelijk van een aantal factoren. De gemiddelde looptijd van een aanvraag tot de oplevering bedraagt gemiddeld drie tot vier maanden. Dit komt doordat er nogal wat zaken komen kijken bij het aanleggen van een nieuwe glasvezelverbinding. De oplevering is opgesplitst in ongeveer 20 deelprocessen, die worden verdeeld over verschillende bedrijven, die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Tevens kunnen er remmende factoren zijn, waardoor de levertijd kan oplopen. Hierbij kunt u denken aan factoren als bouwvak, obstakels op de route (snelwegen en/of waterwegen), vorst en het aanvragen van de nodige vergunningen.

Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aan te sluiten is op een glasvezelnetwerk, dan zal dit uiteraard een positieve invloed hebben op de levertijd van uw glasvezelverbinding.

Het delen van een zakelijke glasvezelverbinding

Wanneer u uw bedrijf wilt aansluiten op het glasvezelnetwerk maar uw bedrijf de kosten hiervoor niet kan dragen, dan is het mogelijk om uw glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Hiervoor dienen alle partijen wél in hetzelfde bedrijfspand gevestigd te zijn. Het is gebruikelijk dat een van de partijen wordt aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de verbinding en rekent de aansluit en maandelijkse kosten door aan de overige partijen. Vervolgens kunnen alle deelnemers hun eigen diensten direct bij IP Visie afnemen. Hiervoor worden alle deelnemers individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afneemt staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor andere deelnemers.