+31 76 - 5331331

Glasvezel De Vilgert in Velden

Op bedrijventerrein de Vilgert in Velden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein de Vilgert

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Het is hiervoor echter wel vereist dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij dient te worden aangesteld als hoofdcontractant en draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om aanvullende diensten direct bij IP Visie af te nemen, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. De afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om de privacy te waarborgen.

Uw verbinding redundant uitgevoerd

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie cruciaal is dat u continu verbonden bent met het internet, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. Door te kiezen voor een redundante glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie komt in vele vormen en maten. Zo kan redundantie al worden bereikt door een dubbele verbinding van verschillende providers over een geografisch gescheiden netwerk af te nemen. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw bedrijfssituatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke redundante varianten wel of niet aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.