Glasvezel Velddriel

In Velddriel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Velddriel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Velddriel die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Geerden.

Bekijk de glasvezeltarieven in Velddriel

Zakelijk Glasvezel in Velddriel kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Velddriel.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Cloud telefonie, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.


Velddriel maakt onderdeel uit van de gemeente Maasdriel