+31 76 - 5331331

Glasvezel Poort van Veghel in Veghel

Op het bedrijventerrein Poort van Veghel in Veghel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er een hoop aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen op uw glasvezelverbinding, zolang de maximale capaciteit niet wordt overschreden.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Poort van Veghel

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Poort van Veghel dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Poort van Veghel. Een oplevering bestaat uit circa 20 deelprocessen en kent daarnaast verscheidene vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, de bouwvak, obstakels op de route (snel-/waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...