+31 76 - 5331331

Glasvezel Foodpark in Veghel

Op het bedrijventerrein Foodpark in Veghel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van een zakelijke glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Het is mogelijk om verschillende diensten op dit groeipad te stapelen. Door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoefte van uw organisatie? Dan is het mogelijk om deze capaciteit tegen meerprijs uit te breiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Foodpark

De levertijd van Zakelijk glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding op Foodpark er een hoop komt kijken. In de praktijk bestaat een opdracht uit ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als gesloten seizoenen*, vorst, bouwvak, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer...

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

Bedrijven die zich willen vestigen op bedrijventerrein Foodpark kunnen terecht op www.foodparkveghel.nl voor meer informatie.