+31 76 - 5331331

Glasvezel De Dubbelen in Veghel

Op bedrijventerrein de Dubbelen in Veghel is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data en telefonie lopen dan gescheiden over dezelfde verbinding. U heeft hiervoor de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Er is de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op de Dubbelen

Voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein de Dubbelen. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als de bouwvak, vorst, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...

glasvezel op bedrijventerrein De Dubbelen in Veghel - Vobra Glasvezel op De Dubbelen in Veghel