+31 76 - 5331331

Glasvezel Dorshout in Veghel

Op het bedrijventerrein Dorshout in Veghel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Dorshout

De levertijd voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Dorshout komt er een hoop kijken. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Hierbij kunt u voornamelijk denken aan factoren als vorst, bouwvak, het aanvragen van vergunningen, een tekort aan capaciteit in de grond en meer...

Uw glasvezelverbinding dubbel uitgevoerd

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een geschikte oplossing. Door te kiezen voor redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende internetproviders. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan in het selecteren van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en of deze geschikt zijn voor uw bedrijfssituatie en waarom.