+31 76 - 5331331

Glasvezel Doornhoek in Veghel

Op het bedrijventerrein Doornhoek in Veghel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Doornhoek

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen die gevestigd zijn in hetzelfde bedrijfspand om zo kosten te besparen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle diensten die per partij worden afgenomen zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Glasvezel op Doornhoek aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijf aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.