+31 76 - 5331331

Glasvezel De Amert in Veghel

Op bedrijventerrein de Amert in Veghel ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn vele voordelen verbonden. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s en hoger te behalen. In tegenstelling tot een ADSL-, VDSL of kabelverbinding is de uploadsnelheid bij een glasvezelverbinding altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Daarnaast is het dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Tarieven van Zakelijk Glasvezel op de Amert

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Amert gelden unieke glasvezeltarieven. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Amert.