+31 76 - 5331331

Glasvezel Veghel

In Veghel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Veghel beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal en tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Veghel

Veghel beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Frisselsteinstraat. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Deze uitgebreide infrastructuur maakt het voor vrijwel alle bedrijven in Veghel mogelijk om gebruik te maken van goede breedbandvoorzieningen.

Zakelijk Glasvezel in Veghel bestellen

IP Visie levert in Veghel verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij samen met Glasnet Veghel (GNV), maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Veghel mogelijk om een snelle internet verbinding te realiseren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Veghel

In Veghel zijn er diverse bedrijventerreinen. Sinds 2009 zijn alle bedrijventerreinen in Veghel aangesloten op een zogenaamd "open" glasvezelnetwerk, wat heeft gezorgd voor een uniek, volledig open en in eigen beheer aangelegde glasvezelinfrastructuur. Dit glasvezelnetwerk biedt naast een aantal voordelen ook nieuwe mogelijkheden voor bedrijven die op de bedrijventerreinen in Veghel gevestigd zijn om zo klaar te zijn voor de (digitale) toekomst.

De Dubbelen

Op bedrijventerrein De Dubbelen is er een glasvezelnetwerk aanwezig. In alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein De Dubbelen ligt aan de oostkant van Veghel en beschikt over een eigen spoorweg en aanlegkade, een ideale oplossing voor alle bedrijven die hun goederen via het water of het spoor doen aan-/afvoeren.

Doornhoek

Op bedrijventerrein Doornhoek is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. In vrijwel iedere straat van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

De Amert

Op bedrijventerrein De Amert is er eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen tegen gunstige voorwaarden over een aansluiting beschikken.

Overige bedrijvenlocaties in Veghel

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er nog diverse andere bedrijvenlocaties in Veghel waar ook voldoende glasvezelmogelijkheden zijn. Bedrijven die op Dorshout, Poort van Veghel en Foodpark gevestigd zijn kunnen ook op het glasvezelnetwerk aangesloten worden.

Aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt geleverd over een glasvezelverbinding. Naast Zakelijk Internet heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. U kunt dan denken aan diensten als VoIP Bellen, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk, Ethernet-VPN en nog véél meer. Iedere dienst is gemakkelijk aan te passen, zolang de capaciteit van de glasvezel-access niet wordt overschreden.


Veghel is onderdeel van de gemeente Meierijstad