+31 76 - 5331331

Glasvezel Veghel

In Veghel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Veghel beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal en tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Veghel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Veghel bestellen

IP Visie levert in Veghel verbindingen over diverse netwerken en werkt daarbij samen met Glasnet Veghel (GNV), maar ook met de grote landelijke partijen zoals KPN, Eurofiber, Ziggo en Tele2. Daardoor is het bijna overal in Veghel mogelijk om een snelle internet verbinding te realiseren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt geleverd over een glasvezelverbinding. Naast Zakelijk Internet heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. U kunt dan denken aan diensten als VoIP Bellen, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk, Ethernet-VPN en nog véél meer. Iedere dienst is gemakkelijk aan te passen, zolang de capaciteit van de glasvezel-access niet wordt overschreden.

Redundant uitgevoerde verbinding in Veghel

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u altijd in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een geschikte oplossing. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online zal zijn. Er zijn verschillende varianten van een redundante verbinding. Zo kan redundantie al bereikt worden door een dubbele verbinding af te nemen bij verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. Indien u advies nodig heeft voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.


Veghel is onderdeel van de gemeente Meierijstad