+31 76 - 5331331

Glasvezel Veghel

In Veghel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Veghel beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor Internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Veghel die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Veghel bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan zijn er een aantal gegevens van u nodig. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast zal in de aanvraag aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wenst in te zetten. De eventuele behoefte aan extra (vaste) IPv4 adressen kan ook worden opgegeven in de aanvraag. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt geleverd over een glasvezelverbinding. Naast Zakelijk Internet heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. U kunt dan denken aan diensten als VoIP Bellen, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk, Ethernet-VPN en nog véél meer. Iedere dienst is gemakkelijk aan te passen, zolang de capaciteit van de glasvezel-access niet wordt overschreden.

Veghel is onderdeel van de gemeente Meierijstad