+31 76 - 5331331

Glasvezel Veere

In Veere zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Postcodes 4350 en 4351

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Veere

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Wanneer u de behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen dan kunt u dit opgeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Veere

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Veere een hoop kijken. De oplevering is opgedeeld in zowat 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd vertragende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.