+31 76 - 5331331

Glasvezel De Tweeling in Veenoord

Op bedrijventerrein de Tweeling in Veenoord is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten afnemen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Het is niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen zonder Zakelijk Internet. Naast deze standaarddienst zijn er verschillende aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dit zijn diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk, Alarm over IP en nog vele andere diensten. Het is mogelijk om diensten te stapelen of gemakkelijk aan te passen, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel delen op de Tweeling

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen die gevestigd zijn in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant draagt de verantwoordelijkheid voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Vervolgens heeft iedere partij de mogelijkheid om een eigen selectie van diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen zijn afgeschermd van de overige partijen om zo de privacy te kunnen blijven waarborgen.