+31 76 - 5331331

Glasvezel De Vendel in Veenendaal

Op bedrijventerrein de Vendel in Veenendaal is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Vendel

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Vendel gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Vendel.

Keuze voor een glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. IP Visie biedt een managed router service aan waarvan u gebruik kunt maken. De router wordt dan voor u geïnstalleerd en beheerd. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen.

  • Managed Router: Wanneer u een managed router doet afnemen, dan blijft deze router eigendom van IP Visie. U heeft bij een managed router zelf geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat. De apparatuur zal bij defecten zonder extra kosten door IP Visie worden vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een router bij IP Visie is geen verplichting. Wanneer u zelf een geschikte glasvezelrouter wilt aanleveren, dan is dit uiteraard mogelijk. Wanneer u zelf een router doet aanleveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het aanschaffen van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.