+31 76 - 5331331

Glasvezel Nijverkamp in Veenendaal

Op het bedrijventerrein Nijverkamp in Veenendaal is een glasvezel netwerk aangelegd door KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Nijverkamp

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Nijverkamp komt er een hoop kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezel aansluiting. Een oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan het zaken als het aanvragen van de benodigde vergunningen, vorst, bouwvak, tekort aan capaciteit in de grond en meer...

Een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding

Een redundante glasvezelverbinding biedt een uitkomst indien het voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is dat u continu in verbinding staat met het internet. Met een redundante glasvezelverbinding heeft u extra zekerheid over de uptime. Redundantie kan op meerdere manieren worden toegepast, denk hierbij aan het afnemen van een verbinding bij verschillende providers over een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van de zijn dat de gekozen redundantievariant ook aansluit bij uw bedrijfssituatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u bijstaan in het kiezen van de meest redundante oplossing die aansluit bij uw bedrijfssituatie.