+31 76 - 5331331

Glasvezel De Faktorij in Veenendaal

Op bedrijventerrein de Faktorij in Veenendaal ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op de Faktorij bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. U zult verder in de aanvraag moeten aangeven welke aanvullende diensten u over uw verbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer via uw glasvezelverbinding af te laten handelen. Over een enkele verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om gebruik te maken van dezelfde functionaliteiten door een telefooncentrale te huren.