+31 76 - 5331331

Glasvezel De Compagnie in Veenendaal

Op bedrijventerrein de Compagnie in Veenendaal is in 2013 een glasvezel netwerk aangelegd. Bedrijven kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van diverse factoren en kunnen worden bepaald aan de hand van een postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Aan de hand van dit groeipad kunt u naar eigen wens verschillende diensten stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit te verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op de Compaginie

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Zo zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Neem contact op met een van onze consultants om Zakelijk Glasvezel aan te vragen.