+31 76 - 5331331

Glasvezel De Batterijen in Veenendaal

In 2013 heeft KPN een glasvezelnetwerk aangelegd op bedrijventerrein de Batterijen in Veenendaal. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, aantal externe IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundante glasvezelverbinding op de Batterijen

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een ideale uitkomst. Met een redundant uitgevoerde verbinding bent u ervan verzekerd dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. U kunt hierbij denken aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook aansluit bij uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over redundantie en ook welke vorm(en) van redundantie aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op de Batterijen

De levertijd van een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal wat komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein de Batterijen. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als de bouwvak, vorst, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...