+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Ambacht in Veenendaal

Op bedrijventerrein het Ambacht in Veenendaal is enige jaren geleden een glasvezel netwerk aangelegd. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Standaard kent Zakelijk Glasvezel een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kunt u naar eigen inzicht vullen met verschillende diensten. Door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Indien de capaciteit 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit tegen meerprijs voor uw verhogen tot wel 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein de Ambacht

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein het Ambacht bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen, met verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan zaken als vorst, gesloten seizoenen, bouwvak, aanvragen van de gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit en meer...