Glasvezel Veenendaal

In Veenendaal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk glasvezelnetwerk van KPN. Veenendaal beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur. Vanaf de KPN centrale aan de Tuinstraat in het centrum vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal in Veenendaal snelle internet verbindingen te realiseren zijn.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Veenendaal die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk glasvezel in Veenendaal

Veenendaal ligt op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. De gemeente telt ruim 60.000 inwoners. Veenendaal heeft een gunstige uitgangspositie om de omliggende natuurlijke omgeving, met vooral landgoederen en historische locaties, te verkennen. Vooral wandel- en fietsroutes zijn populair. De gunstige ligging komt mede door de beperkte afstand tot de A12. Bovendien heeft Veenendaal een eigen station: Station Veenendaal Centrum. Wie interesse heeft in de historie van deze voormalige veenkolonie doet er goed aan een bezoek te brengen aan Museum Veenendaal, onderdeel van De Cultuurfabriek. De vaste tentoonstelling geeft een beeld van de ontwikkeling van onder andere de wol- en sigarenindustrie, ontstaan na de veenafgravingen. Misschien wel mede door deze historie, met de vele afgravingen, is Veenendaal leidend als het gaat om de ontwikkelingen op het gebied van glasvezel. Voor de aanleg van de glasvezelfiber zijn immers ook graafwerkzaamheden noodzakelijk.

FoodValley project Veenendaal

Veenendaal werkt met diverse gemeenten samen in het Regio FoodValley project. FoodValley positioneert Veenendaal als ICT-centrum. Door kennisdeling op het gebied van ICT ontstaat in Veenendaal steeds meer binding tussen de wetenschap, het onderwijs en het bedrijfsleven. Op het gebied van glasvezel loopt Veenendaal dan ook voorop. De goed ontwikkelde glasvezelinfrastructuur faciliteert dat in het hele centrum Wifi beschikbaar is. Dit maakt Veenendaal aantrekkelijk als winkelstad. Winkelen is de tweede USP waarmee Veenendaal zich profileert, namelijk als dé winkelstad tussen Arnhem en Utrecht.

Zakelijk glasvezel Veenendaal

IP Visie levert Zakelijk glasvezel in Veenendaal op adressen waarvan de postcodes beginnen met 3900, 3901, 3902, 3903, 3904, 3905, 3906 en 3907. Voor de exacte tarieven en mogelijkheden is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren. Dit heeft te maken met het feit dat berekend moet worden wat de afstand is van uw pand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt. Deze te overbruggen afstand bepaalt voor het grootste deel de hoogte van de eenmalige aansluitkosten.

Daarnaast zijn wij in staat om een zakelijk abonnement voor u af te sluiten, wanneer u beschikt over een glasvezel aansluiting van Reggefiber in Veenendaal. Dat kan op meer dan 7000 adressen in Veenendaal-Zuid. U krijgt dan een zakelijke internet verbinding met vaste IP adressen geleverd.

Tarieven voor Zakelijk glasvezel in Veenendaal

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezelinfrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden bepaald door de huur van de vezel, de gewenste capaciteit voor internet en de contractduur.

Om inzicht te krijgen van de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfspand in Veenendaal kunt u een postcodecheck uitvoeren.