Glasvezel Veenendaal

In Veenendaal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Veenendaal beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur. Vanaf de centrale aan de Tuinstraat in het centrum vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal in Veenendaal snelle internet verbindingen te realiseren zijn.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel Veenendaal

IP Visie levert Zakelijk glasvezel in Veenendaal op adressen waarvan de postcodes beginnen met 3900, 3901, 3902, 3903, 3904, 3905, 3906 en 3907. Voor de exacte tarieven en mogelijkheden is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren. Dit heeft te maken met het feit dat berekend moet worden wat de afstand is van uw pand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt. Deze te overbruggen afstand bepaalt voor het grootste deel de hoogte van de eenmalige aansluitkosten.

Daarnaast zijn wij in staat om een zakelijk abonnement voor u af te sluiten, wanneer u beschikt over een glasvezel aansluiting van Reggefiber in Veenendaal. Dat kan op meer dan 7000 adressen in Veenendaal-Zuid. U krijgt dan een zakelijke internet verbinding met vaste IP adressen geleverd.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Veenendaal

In Veenendaal zijn er diverse bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Veenendaal is er een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor bedrijven gebruik kunnen maken van uitstekende breedbandvoorzieningen.

Het Ambacht-Nijverkamp

Bedrijventerrein het Ambacht-Nijverkamp is een gecombineerd bedrijventerrein met een totale oppervlakte van ruim 183 hectare en daarmee veruit het grootste bedrijventerrein van Veenendaal. Op Het Ambacht-Nijverkamp ligt al enkele jaren een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die zijn gevestigd op dit bedrijventerrein kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

De Compagnie

Bedrijventerrein De Compagnie beschikt sinds 2013 over een eigen glasvezelnetwerk. De aanwezigheid van dit netwerk zorgt ervoor dat er vrijwel overal op het terrein voorzieningen voor glasvezel aanwezig zijn, waardoor bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten kunnen worden.

De Faktorij

Op bedrijventerrein De Faktorij is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die een vestiging in de straten van het terrein hebben kunnen eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten. Bedrijventerrein De Faktorij ligt in het Noord-Westen van Veenendaal en beschikt over een oppervlakte van 60 hectare.

Overige bedrijvenlocaties in Veenendaal

Naast de grootste bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Veenendaal volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die gevestigd zijn op De Batterijen en De Vendel kunnen ook aansluiting realiseren op het glasvezelnetwerk van Veenendaal.

FoodValley project Veenendaal

Veenendaal werkt met diverse gemeenten samen in het Regio FoodValley project. FoodValley positioneert Veenendaal als ICT-centrum. Door kennisdeling op het gebied van ICT ontstaat in Veenendaal steeds meer binding tussen de wetenschap, het onderwijs en het bedrijfsleven. Op het gebied van glasvezel loopt Veenendaal dan ook voorop. De goed ontwikkelde glasvezelinfrastructuur faciliteert dat in het hele centrum Wifi beschikbaar is.