+31 76 - 5331331

Glasvezel Veendam

In Veendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Veendam beschikt over een eigen glasvezel ring, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om tegen gunstige condities, vrijwel overal in Veendam, aangesloten te worden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Veendam die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Veendam bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Wilt u Zakelijk Glasvezel realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Altijd internet, altijd online

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor redundantie. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.