+31 76 - 5331331

Glasvezel Varsselder

In Varsselder zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Varsselder beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding in Varsselder

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in één bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Deze constructie maakt het mogelijk dat ook kleinere bedrijven die de kosten van een glasvezelaansluiting niet kunnen dragen toch aangesloten kunnen worden op het glasvezelnetwerk. Bij het delen van een glasvezelverbinding dient een van de partijen te worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Om de privacy te kunnen garanderen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd voor de overige partijen.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Dit zijn bijvoorbeeld diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er afgenomen kunnen worden. U kunt net zoveel diensten stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelaansluiting is bereikt.


Varsselder maakt onderdeel uit van de gemeente Oude IJsselstreek