+31 76 - 5331331

Glasvezel Varik

In Varik zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Varik beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk glasvezel

Bij een Zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk internet geleverd. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden. Een glasvezelverbinding kent een capaciteit van 1 Gbit/s (tegen meerprijs uit te breiden tot wel 10 Gbit/s). U kunt diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt.

Aanvullende diensten waar u van gebruik kunt maken zijn onder andere: Pinnen over IP, Alarm over IP, SIP trunk en nog véél meer.

Oplevertijd Zakelijk glasvezel in Varik

Bij het aansluiten van een nieuwe glasvezelverbinding in Varik dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er nogal wat komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding in Varik. Het proces van aanvraag tot oplevering is opgesplitst in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren waardoor de levertijd kan oplopen. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, vervuilde grond, gesloten seizoenen, het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.


Varik maakt onderdeel uit van de gemeente West Betuwe