+31 76 - 5331331

Glasvezel De Hooistukken in Valthermond

Op bedrijventerrein de Hooistukken in Valthermond is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven op de Hooistukken

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Hooistukken kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze glasvezeltarieven worden per pand bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar alle mogelijkheden en actuele tarieven voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein de Hooistukken? Doe dan onze unieke Glasvezel Postcodecheck voor meer inzicht.

Uw bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen te koppelen. Door 2 of meer vestigingen te koppelen creëert u één centrale infrastructuur waardoor het beheer van applicaties en data wordt vereenvoudigd. Vestigingen kunnen met glasvezel op meerdere manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo zou u een IP-VPN kunnen overwegen voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om aan de hand van een Ethernet-VPN of een IPSEC-tunnel bedrijfsvestigingen te koppelen, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen kan er ook een directe koppeling worden gerealiseerd naar het datacenter waar uw data en applicaties zijn gevestigd. Door gebruik te maken van een directe koppeling die tot stand komt aan de hand van een VLAN wordt werken in de Cloud een stuk gemakkelijker en plezieriger.