Glasvezel Schaapsloop in Valkenswaard

Op bedrijventerrein de Schaapsloop in Valkenswaard is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Dit geldt voor zowel Schaapsloop I als Schaapsloop II.

Glasvezel in Schaapsloop bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Schaapsloop

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Schaapsloop een hoop komt kijken. Dit proces bestaat uit zowat 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.