+31 76 - 5331331

Glasvezel Schaapsloop in Valkenswaard

Op bedrijventerrein de Schaapsloop in Valkenswaard is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Dit geldt voor zowel Schaapsloop I als Schaapsloop II.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerrein Schaapsloop bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Bellen via Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Zowel data als telefonie worden gescheiden getransporteerd over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie biedt haar klanten een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten aan. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan kunt u met Hosted Telefonie een geavanceerde telefooncentrale huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.