+31 76 - 5331331

Glasvezel Linschotenstraat in Valkenswaard

Op het bedrijventerrein aan de Van Linschotenstraat in Valkenswaard is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd aan Linschotenstraat

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding aan de Linschotenstraat een hoop komt kijken. Dit proces bestaat uit zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Redundante verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.