+31 76 - 5331331

Glasvezel Den Dries in Valkenswaard

Op het bedrijventerrein Den Dries in Valkenswaard is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier uw telefoonverkeer af te laten handelen. Over de glasvezelverbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Hierbij heeft u keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Den Dries

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Den Dries gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het landelijke glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedijventerrein Den Dries is het noodzakelijk om een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.