+31 76 - 5331331

Glasvezel Delta in Valkenswaard

Op bedrijvencentrum Delta in Valkenswaard is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer via uw glasvezelverbinding af te handelen. Zowel data als telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. IP Visie biedt een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen ter beschikking. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale met een SIP Trunk voorzien om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Zakelijk Glasvezel delen op Delta

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen. Hiervoor is het echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zjin afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.