+31 76 - 5331331

Glasvezel Valkenswaard

In Valkenswaard zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het KPN Zakelijk Glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Valkenswaard die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Valkenswaard

Valkenswaard beschikt over een uitgebreide digitale infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Torenstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken en omliggende kernen zoals Borkel, Dommelen en Schaft. Bedrijven kunnen hierdoor beschikken over allerlei mogelijkheden voor breedbandige verbindingen zowel over koper als over glasvezel.

Zakelijk Glasvezel is speciaal ontwikkeld voor bedrijven, die behoefte hebben aan een toekomstvaste oplossing en moeten kunnen groeien zowel qua capaciteit als qua diensten. Daarnaast worden hoge uptime garanties afgegeven en zijn uitbreidingen mogelijk op het gebied van Service Level Agreement, extra IP-adressen, Pinnen over IP en diverse varianten in de keuze voor een managed router.