+31 76 - 5331331

Glasvezel Valkenburg

In Valkenburg (Limburg) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Valkenburg beschikt over een eigen glasvezelring met als middelpunt de centrale aan de Steenstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelringen naar de wijken en bedrijvenlocaties.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Valkenburg die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Valkenberg.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over een verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Er kan een SIP Trunk worden geplaatst in uw huidige telefooncentrale zodat u kunt profiteren van de voordelen van VoIP-telefonie. Beschikt u niet over een eigen telefooncentrale? Dan is er met Hosted Telefonie de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Valkenburg

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder dient u in de aanvraag op te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.