Glasvezel Eekterveld in Vaassen

Op het bedrijventerrein Eekterveld in Vaassen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Eekterveld bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt afnemen. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Dubbel uitgevoerde glasvezelverbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie noodzakelijk is dat u continu verbonden bent met het internet, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding. Hiermee heeft u zekerheid over de uptime van uw verbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan redundantie al worden bereikt door twee verbindingen af te nemen van verschillende providers over een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u tevens bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en ook welke vorm van redundantie het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.