Glasvezel Utrechtse Heuvelrug

In de gemeente Utrechtse Heuvelrug zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Het gebruik van glasvezel bevordert het gemakkelijk zakendoen voor uw organisatie, vanwege de betrouwbaarheid en stabiliteit van het netwerk. Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om tot 1 Gbit/s aan verschillende diensten af te nemen. Denk bijvoorbeeld hierbij aan diensten als VoIP bellen en Internet. Bovendien is glasvezel met een up-time van 99,9% uiterst betrouwbaar. Vanwege het toenemende aantal Clouddiensten waarvan zowel particulieren als bedrijven gebruik maken, wordt uploadsnelheid steeds belangrijker voor bedrijven. Doordat Zakelijk Glasvezel symmetrisch van aard is, is de uploadsnelheid altijd even hoog als de downloadsnelheid.

Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor kan een zakelijke glasvezelverbinding voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie worden ingezet. Van een razendsnelle internettoegang tot het koppelen van bedrijfsvestigingen of thuiswerkers. Tevens worden zaken als video-conferencing, back-ups op afstand maken en het gebruik van software- en telefoniediensten die draaien in een datacenter van een leverancier allemaal mogelijk met Zakelijk Glasvezel.

Postcodes Utrechtse Heuvelrug

3941, 3951, 3953, 3956, 3958, 3959, 3971, 3972