+31 76 - 5331331

Glasvezel Utrechtse Heuvelrug

In de gemeente Utrechtse Heuvelrug zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug die gevestigd zijn in:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Het gebruik van Zakelijk Glasvezel in de gemeente Utrechtse Heuvelrug bevordert het gemakkelijk zakendoen voor uw organisatie, vanwege de betrouwbaarheid en stabiliteit van het netwerk. Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om tot 1 Gbit/s aan verschillende diensten af te nemen. Denk bijvoorbeeld hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Zakelijk Internet en Alarm over IP. Bovendien is Zakelijk Glasvezel met een up-time van 99,9% uiterst betrouwbaar. Vanwege het toenemende aantal Clouddiensten waarvan zowel particulieren als bedrijven gebruik maken, wordt uploadsnelheid steeds belangrijker voor bedrijven. Doordat Zakelijk Glasvezel symmetrisch van aard is, is de uploadsnelheid altijd even hoog als de downloadsnelheid.

Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor kan een zakelijke glasvezelverbinding voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie worden ingezet. Van een razendsnelle internettoegang tot het koppelen van bedrijfsvestigingen of thuiswerkers. Tevens worden zaken als video-conferencing, back-ups op afstand maken en het gebruik van software- en telefoniediensten die draaien in een datacenter van een leverancier allemaal mogelijk met Zakelijk Glasvezel.

Controleer uw glasvezeltarieven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in de gemeente Utrechtse Heuvelrug zijn uniek per bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw bedrijfspand worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Des te kleiner de afstand die overbrugt moet worden, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor uw organisatie zullen uitvallen. Controleer alle mogelijkheden en actuele tarieven voor uw bedrijfslocatie in de gemeente Utrechtse Heuvelrug aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel in het buitengebied van de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Het is in het buitengebied van de gemeente Utrechtse Heuvelrug vrijwel altijd mogelijk om een glasvezelverbinding te realiseren. In tegenstelling tot particulier glasvezel is Zakelijk Glasvezel vrijwel overal beschikbaar in de gehele gemeente, dus ook in de buitengebieden. De reden hiervoor is dat ieder bedrijf op eigen verzoek een glasvezelverbinding kan laten aanleggen. Enkel dient u er wel rekening mee te houden dat de gemoeide kosten voor een glasvezelverbinding in het buitengebied snel kunnen oplopen omdat er een grotere afstand overbrugd moet worden vanaf uw bedrijfspand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Wanneer de kosten voor een glasvezelverbinding in het buitengebied van de gemeente Utrechtse Heuvelrug te hoog zouden uitvallen, dan biedt IP Visie een aantal alternatieven om toch te kunnen genieten van een snelle internetverbinding in het buitengebied.

Postcodes Utrechtse Heuvelrug

3941, 3951, 3953, 3956, 3958, 3959, 3971, 3972