+31 76 - 5331331

Glasvezel De Wetering in Utrecht

Op bedrijventerrein de Wetering in Utrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur. Dit geldt zowel voor De Wetering-Noord als De Wetering-Zuid.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op de Wetering

Voor het laten realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein de Wetering dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een hoop komt kijken. Een oplevering bestaat doorgaans uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, de bouwvak, obstakels op de route zoals water-/spoorwegen, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Bellen over uw glasvezelverbinding

U kunt op een veilige en betrouwbare manier telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over één verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Uw huidige telefoooncentrale kan worden voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van VoIP-telefonie. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om met Hosted Telefonie alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.