+31 76 - 5331331

Glasvezel Suntrack Flexoffice in Utrecht

Op het bedrijvencentrum Suntrack Flexoffice in Utrecht ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het bedrijvencentrum hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De eenmalige- en maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Suntrack Flexoffice

Iedere bedrijfslocatie op bedrijvencentrum Suntrack Flexoffice kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen in alle actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.