+31 76 - 5331331

Glasvezel De Ster in Utrecht

Op het bedrijvencentrum De Ster in Utrecht ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het bedrijvencentrum zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen over Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Zowel data als telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het ook mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op De Ster

Een glasvezelverbinding kan worden gedeeld met andere partijen om zo kosten te besparen. Hiervoor is het wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen diensten afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn niet zichtbaar voor de overige partijen.