+31 76 - 5331331

Glasvezel Smart Businesspark in Utrecht

Op het Smart Businesspark in Utrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Smart Businesspark

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Deel uw glasvezelverbinding op Smart Businesspark

Er is de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te besparen. Alle deelnemende partijen dienen hiervoor wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezelverbinding. Het is echter gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle diensten die door partijen worden afgenomen zijn afgeschermd en niet zichbaar voor de andere partijen.