+31 76 - 5331331

Glasvezel Silverpoint in Utrecht

Op bedrijvencentrum Silverpoint in Utrecht ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven over een zakelijke glasvezel aansluiting te beschikken. De maandelijkse kosten voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Met internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s is een zakelijke glasvezelverbinding vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of een kabelverbinding. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen symmetrisch van aard, wat inhoudt dat de uploadsnelheid altijd even hoog ligt als de downloadsnelheid. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Zakelijk Glasvezel delen op Silverpoint

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Hiervoor is het echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen dus afgeschermd.