+31 76 - 5331331

Glasvezel Science Park in Utrecht

Op het Science Park in Utrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen met behulp van Zakelijk Glasvezel. Door twee of meer vestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling via een VLAN naar uw serverapparatuur in het datacenter wordt gemaakt.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Science Park

Op het Science Park gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel op iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op Science Park