Glasvezel Papendorp in Utrecht

Op het bedrijventerrein Papendorp in Utrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In het zuidwesten van Utrecht ligt het bedrijventerrein Papendorp. Het bedrijventerrein beschikt over een hoge kwaliteit doormiddel van de vele volkstuintjes die midden in Papendorp staan. Deze tuintjes worden in de nacht en zelfs in het weekend goed onderhouden, waardoor er een goede sociale veiligheid op het bedrijventerrein heerst. Doordat deze tuintjes ook nog onverwachte andere functies vervullen en het terrein is een mooie en groen omgeving ligt... is Papendorp onderscheiden met de Rietveldprijs.

Bedrijventerrein Papendorp en het centrum van Utrecht zijn met elkaar verbonden doormiddel van de Prins Clausbrug. Deze brug staat bekend als dé blikvanger van het bedrijventerrein. Doordat de uitritten van de autosnelweg A12 uitkomen in hét bedrijventerrein zelf, is het terrein uitstekend via deze snelweg (Knooppunt Ouderijn). Bedrijventerrein Papendorp beschikt over een oppervlakte van circa 31 hectare.

glasvezel Papendorp glasvezel Papendorp - Daimler Chrysler glasvezel Papendorp - Tiscali