+31 76 - 5331331

Glasvezel Papendorp in Utrecht

Op het bedrijventerrein Papendorp in Utrecht is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast Zakelijk Internet nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Er kan hierbij gedacht worden aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding kunnen worden afgenomen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Het is mogelijk om verschillende diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Redundante glasvezelverbinding op Papendorp

Wanneer het voor uw bedrijf van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan kan redundantie een uitkomst bieden. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online zal zijn. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij aan een dubbele verbinding van verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van een redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten ook welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Bedrijventerrein Papendorp

glasvezel Papendorp glasvezel Papendorp - Daimler Chrysler glasvezel Papendorp - Tiscali